Baas Boards

Graveren

Snijplank laten graveren

 

Bij Baas Boards kun je ook een handgemaakte houten snijplank laten graveren met een persoonlijke tekst, een logo of een bedrijfsnaam. Zoek je een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, een huwelijk, een opening

van een (horeca)onderneming of voor iemand die gaat samenwonen? Dan is het laten graveren van een handgemaakte houten snijplank een geweldig en origineel idee. Maak je keuze uit één van onze fraaie ambachtelijk vervaardigde planken en laat ons er een tekst in graveren. Wil je meer dan één snij

plank laten graveren, neem dan even telefonisch contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

 

Graveren van snijplanken van diverse soorten hout

 

Onze planken zijn stuk voor stuk gemaakt van robuust hardhout, zoals beuken, eiken of olijfhout. Omdat het hout zo hard is, kun je er goed op snijden zonder diepe krassen te maken. Dat is natuurlijk wel zo hygiënisch. Uiteraard kunnen we in dit hardhout wel een mooie gravure maken. Die zal niet snel beschadigen, omdat het hout lekker hard is en niet snel beschadigt. Wil je een een zelf gekozen tekst in je houten snijplank laten graveren, dan bepaal je zelf de prijs. De basiskosten voor het graveren is € 7,50. Daarbij komen € 0,60 per leesteken. Vanzelfsprekend betaal je niet voor de spaties. De teksten worden gegraveerd in hoofdletters, uit ervaring blijkt dat het beste resultaat te geven.

 

Graveren van planken op maat

 

Heb je een houten plank op maat bij ons besteld en wil je die graag laten graveren met een persoonlijke boodschap, een bedrijfsnaam of een andere tekst? Uiteraard doen wij ook dat graag. Het graveren gebeurt machinaal en dat geeft altijd een uitstekend resultaat. Het is de beste techniek om langere teksten in hout te graveren. Graveren geeft een vergelijkbaar resultaat als houtbranden. Het verschil is dat de letters niet donker gekleurd zijn omdat het niet warm wordt.

 

Meer weten?

 

Wil je meer weten over het laten graveren van je snijplank of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op, we geven je graag vrijblijvend advies.