Baas Boards

Wie zijn wij

Ik ben Martin, oprichter van Baas Boards. Ik heb een passie voor hout en het ambacht. Voor mij is er niets leuker dan het ontwerpen en vervaardigen van een prachtig product van natuurlijk materiaal. Hout is prachtig en inspirerend om mee te werken, het resultaat is altijd uniek en verrassend. Ik sta nog iedere keer verbaasd als er na bewerking van een ruw stuk hout een prachtig eindproduct tevoorschijn komt. Het ontwerpen, uitdenken en uiteindelijk vormgeven van ruw hout is voor mij dan ook echt genieten. Ik glim bovendien iedere keer weer van trots als ik een met liefde gemaakte plank netjes verpakt richting onze klant sturen.

Onze unieke handgemaakte houten planken

Niets geeft meer voldoening dan een ontwerp te bedenken en dat uit te voeren voor een klant. Ik werk  dan ook graag in opdracht, zodat ik optimaal aan kan  sluiten op diens wensen. Maar ook als ik niet weet wie onze planken aan zal schaffen hebben ik de eindgebruiker in mijn hoofd en stel ik mij voor hoe die er van zal genieten. Al onze planken zijn dan ook met aandacht en liefde gemaakt en dat zie je direct. Iedere plank die ik maak is uniek en als je er op de juiste manier mee omgaat gaat die een leven lang mee. Wil je graag een paar van onze mooie exemplaren komen bewonderen? Maak dan een afspraak om onze werkplaats te bezoeken, dan laten we je direct onze verschillende soorten planken zien.

Waarom een houten plank aanschaffen?

Natuurlijk is een ambachtelijk vervaardigde snijplank meer dan alleen een gemakkelijk product in de keuken of op tafel. Onze producten voegen dan ook echt iets toe. Een houten plank is natuurlijk materiaal en zorgt voor een bijzondere en gezellige aanblik op de tafel of in de keuken. Iedere handgemaakte plank is anders. Het eindresultaat hangt natuurlijk af van het soort gebruikte hout, maar ook in één houtsoort zit verschil. Wij zoeken voor iedere plank altijd een fraai stuk hout, en juist dat maakt onze producten uniek. Wil je de eindresultaten zien van ons vakmanschap? Ga naar onze webshop of lees meer over onze snijplanken, tapasplanken, borrelplanken, broodplanken, kaasplanken. Natuurlijk maken we ook graag een prachtige plank op maat, geheel naar jouw wensen. Heb je vragen over onze handgemaakte planken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je met veel plezier.

Meer weten over onze unieke handgemaakte planken?

Wil je meer weten over onze houten planken, het onderhoud van je plank of het laten graveren van een handgemaakte plank? Kies dan voor één van de volgende opties.